lauantai 16. elokuuta 2014

Hyviä uutisia + kysymyspostaus!



Kiirettä on pitänyt ja sen vuoksi tämä viikko on ollut meillä hieman maastopainoitteisempi. Ihan hyvä se on välillä ottaa kevyempi jakso treenien väliin. Tamma on tehnyt nyt kuitenkin niin hyvin töitä, että ansaitsi pienen huilitauon tuuppailusta. Viikolla olemmekin tehneet enemmän kivoja ja monipuolisia juttuja aina sänkkärillä baanattelusta juoksutukseen. On ihanaa, kun viimeinkin sänkkärikausi on avattu, Mymmeli on ollut todella innoissaan ja ei ole meinannut pysyä nahoissaan päästessään pellolle revittelemään!

Vihdoin myös löydettiin sopiva laidunkaveri Mymmelille ja tammat tulevat jopa niin hyvin toimeen, että rapsuttelevat toisiaan monta kertaa päivässä ja laiduntavat ihan kylki kyljessä. Mymmeli ei ole ikinä meillä ollessan ollut niin hyvä kaveri toisen hevosen kanssa, että olisi suostunut rapsuttelemaan toista tai edes kiinnittänyt toiseen juuri mitään huomiota. Mymmeli on aina ollut vähän sellainen väistävää tyyppiä  ja viihtynyt omissa oloissaan. On upeaa, että viimein löytyi noin hyvä heppakaveri ja poni pääsee viettämään kunnollista hevosenelämää!

Tiistaina aamusta oli 40vrk ultraus ja kyllä, vauva oli vielä matkassa ja kaikki näytti olevan hyvin! Sydämenlyönnitkin näkyivät ja on se vaan niin uskomatonta ja ihanaa, että varsa ihan oikeasti on siellä masussa! Mymmelikin käyttäytyi oikein mallikkaasti toimenpiteen ajan ja on selvästi viimein tottunut ultraustilanteeseen. Ennen se on alkanut hieman pomppimaan toimenpiteessä ja ollut muutenkin levoton, mutta nyt malttoi seistä oikein nätisti paikoillaan :)

Tämän varsaprojektin myötä teillä lukijoilla on saattanut tulla mieleen joitain kysymyksiä tilanteeseen liittyen tai muuten, joten pitkästä aikaa pistetään pystyyn kysymyspostaus. Rajataan kysymykset kuitenkin tällä kertaa vain hevosiin liittyviksi. Nyt saa siis kysyä mitä vaan esimerkiksi Mymmeliin tai tulevaan varsaan liittyen.

ps. 15.8 meillä tuli Mymmelin kanssa tasan 5 vuotta täyteen, sen kunniaksi olisi tulossa erikoispostausta ihan tässä lähiaikoina!


4 kommenttia:

  1. Oletko jo päättänyt mihin tallille aiot viedä Mymmelin varsomaan?

    VastaaPoista
  2. Olis kiva kuulla teidän kuulumisista ja miten varsa masussa voi....

    VastaaPoista
  3. Teistä olisi kiva kuulla jotain :)

    VastaaPoista